نحوه استفاده از ظروف تفلون

نحوه مصرف :
رعایت نکات زیر برای مصرف ظروف تفلون / چدن و گرانیت لازم است چون موجب افزایش عمر این نوع ظروف میشود :
۱٫ قبل ازاستفاده از ظروف برای اولین بار ابتدا ظرف را با مواد پاک کننده بشوئید و سپس یک قاشق روغن مایع در آن ریخته و پس از آغشته شدن داخل ظرف آنرا با یک پارچه نرم پاک کنید .
۲٫ برای زیر و رو کردن یا بهم زدن غذا از کفگیر چوبی استفاده شود
۳٫ از قرار دادن ظروف بدون غذا روی شعله اکیدا خودداری نموده و سعی شود غذا همیشه با حرارت ملایم طبخ شود
۴٫ گوشت . کوکو و غیره را در ظروف تکه تکه نکنید چون نوک چاقو پوشش نچسب را از بین میبرد و موجب خش میشود
۵٫ برای شستشوی ظروف کمی آب گرم و مایع ظرفشویی و اسفنج کافی است هرگز از سیم ظرفشویی و پودرهای خشن استفاده نکنید
۶٫ پس از پخت غذا در صورت داغ بودن ظروف از ریختن آب سرد در آنها خودداری نمائید
۷٫ اندازه ظرف را متناسب با حجم غذای مورد طبخ انتخاب کنید
۸٫ سعی نمائید شعله اجاق از سطح زیرین ظروف تجاوز ننماید زیرا موجب کاهش شفافیت در رنگ بیرون میشود